projectes socials

Oportunitats educatives

Col·laborem amb 8 iniciatives per incidir en l'increment d'oportunitats d'èxit educatiu, basades en l'acompanyament i reforç i en l'accés al sistema educatiu, afavorint la continuïtat formativa i facilitant les transicions educatives de joves en situacions de vulnerabilitat.

GERMANES TERESIANES

Col·laborem el projecte GAM de Germanes Teresianes que ofereix grups d'ajuda per promoure el suport, l'autoconeixement i la ubicació vital al finalitzar itineraris formatius en entitats socioeducatives per a joves en situació de vulnerabilitat en els municipis de Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs i l'Hospitalet de Llobregat.

15 joves beneficiats.

View More
CLUB INFANTIL JUVENIL SANT FELIU

Col·laborem amb el projecte En Ruta del Club Infantil Juvenil Sant Feliu-Sant Ildefons que promou la motivació i creació de vincles mitjançant projectes sociocomunitaris per reduir l'absentisme escolar i afavorir l'èxit educatiu en el barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

31 alumnes beneficiats.

View More
ASSOCIACIÓ SAÓ PRAT

Col·laborem amb el projecte Bassa ESO, de l'Associació Saó Prat, que ofereix acompanyament, eines, recursos i motivació per a que joves en risc d'abandonament, dels barris de Sant Cosme i Sant Jordi-Ribera de El Prat de Llobregat, acabin l'ESO.

20 joves beneficiats.

View More
FUNDACIÓ SARDÀ-PUJADAS

Col·laborem amb l'Escola Especial Mare de Déu de Montserrat, a través de la Fundació Sardà-Pujadas, en un projecte d'educació física que millora l'atenció a les necessitats en una escola d'ensenyament especial del districte d'Horta-Guinardó de Barcelona.

90 alumnes beneficiats.

View More
FUNDACIÓ ÈXIT

Col·laborem en el projecte Coach de la Fundació Èxit que ofereix entrenament en habilitats laborals i contacte amb el món de l'empresa per promoure la continuïtat formativa de joves en risc d'abandonament escolar prematur, dels districtes de Nou Barris, Horta-Guinardó i Ciutat Vella de Barcelona i dels municipis de Sant Vicenç dels Horts i Hospitalet de Llobregat.

Hi participen 200 joves en risc d'abandonament escolar

View More
ASSOCIACIÓ PUNT DE REFERÈNCIA

Col·laborem en el projecte MentorHabilitats de l'Associació Punt de Referència que ofereix mentoria amb suport a l'estudi, orientació i treball en competències transversals, a joves en risc d'exclusió, per afavorir l'èxit educatiu i millorar l'ocupabilitat.

15 joves extutelats continuen estudiant després d'acabar l'ESO.

View More
FUNDACIÓ NEXE

Col·laborem amb la Fundació Nexe oferint beques a famílies amb infants amb pluridiscapacitat que permetin accedir a una escola bressol d'atenció especialitzada.

16 famílies en situació de vulnerabilitat beneficiades.

View More
FUNDACIÓ CONFAVC

Col·laborem amb la Fundació CONFAVC, que atorga les beques Joves Talents, que permeten l'accés al món universitària joves amb recursos econòmics limitats.

12 estudiants universitaris beneficiats.

View More