projectes socials

Lluita contra la pobresa

Treballem en 21 projectes que mitiguen l'impacte de la pobresa en diversos àmbits de la vida de les persones, cobrint necessitats bàsiques, acompanyament, i promovent activitats comunitàries, amb l'objectiu d'afavorir la inclusió social.

COCEMFE

Col·laborem amb COCEMFE per adaptar banys i garantir la higiene corporal en situacions de seguretat i salubritat de persones amb mobilitat reduïda a l'àrea metropolitana de Barcelona..

Cobertura de 16 llars de 8 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona.

View More
CREU ROJA

Col·laborem amb Creu Roja en el projecte de suport a l'alimentació, consistent en la distribució de targetes precarregades que permeten cobrir necessitats bàsiques d'alimentació i promoure la inclusió social, facilitant l'adquisició de productes en establiments de proximitat a l'àrea metropolitana de Barcelona.

4.257 persones beneficiades a través d'aquest projecte.

View More
FUNDACIÓ MAMBRÉ

Col·laborem amb el projecte de la Fundació Mambré per facilitar l'accés a un habitatge compartir i donar suport a processos de recuperació d'autonomia personal, afavorint la inclusió a l'àrea metropolitana de Barcelona.

15 persones beneficiades en situació de vulnerabilitat.

View More
FUNDACIÓ BANC DELS ALIMENTS

Col·laborem amb la Fundació Banc dels Aliments en la distribució de compotes amb fruites recuperades i elaborades per la Fundació Espigoladors.

Elaboració de 35.419 compotes per a infants.

View More
FUNDACIÓ BONANIT

Col·laborem amb la Fundació Bonanit per permetre pernoctacions en un alberg d'acollida i facilitar el descans, la higiene personal i l'accés a l'alimentació de persones vulnerables a Tarragona.

1.500 pernoctacions d'adults en situació d'indigència i vulnerabilitat extrema.

View More
FUNDACIÓ ENRIQUETA VILLAVECCHIA

Allotjament en pisos d'acollida, ajuts econòmics i acompanyament a famílies amb infants i joves amb malalties cròniques complexes, a l'àrea metropolitana de Barcelona.

View More
FUNDACIÓ ESPIGOLADORS

Col·laborem amb la Fundació Espigoladors per la recuperació i distribució d'excedents de fruites i verdures, un projecte d'inclusió social que en redueix el malbaratament i promou d'accés a una alimentació saludable.

Recuperació de 17.164 kg d'aliments.

View More
FUNDACIÓ HÀBITAT 3

Col·laborem amb la Fundació Hàbitat 3 en l'acompanyament de persones allotjades en habitatges socials vinculats a projectes d'inclusió, per afavorir la convivència i la inserció laboral en el districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

15 persones beneficiades en 5 habitatges.

View More
FUNDACIÓ PASQUAL MARAGALL

Col·laborem amb la Fundació Pasqual Maragall en el projecte d'acompanyament psicosocial a familiars de persones malaltes afectades per Alzheimer sense recursos.

19 familiars beneficiats.

View More
FUNDACIÓ LLARS COMPARTIDES

Col·laborem amb el projecte de Cohabitatge per a gent gran amb rendes baixes de la Fundació Llars Compartides, consistent en donar atenció social i acompanyament en llars compartides per afavorir l'autonomia personal i millorar el benestar emocional de persones de més de 65 anys en situació de vulnerabilitat en els districtes de Nou Barris, Sant Martí i Gràcia de Barcelona.

34 persones beneficiades de més de 65 anys.

View More
GIMNÀS SOCIAL SANT PAU

Col·laborem amb el Gimnàs Sant Pau per permetre el servei de dutxes gratuïtes per a persones vinculades a 40 entitats socials del barri del Raval de Barcelona.

1.300 usuaris beneficiats cada mes.

View More
AMISI

Col·laborem amb l'Associació per a la Mediació Intercultural i Social amb Immigrants (AMISI) per promoure l'atletisme i aconseguir incrementar habilitats socials i facilitar la integració en el districte de Nou Barris de Barcelona.

28 joves emigrants beneficiats.

View More
CASAL DELS INFANTS

Col·laborem amb el projecte Vincles del Casal dels Infants que promou espais materno-infantils de criança i suport per enfortir vincles familiars i comunitaris a mares i menors en situació de vulnerabilitat en el districte de Ciutat Vella de Barcelona.

289 mares i 323 infants menors de 3 anys beneficiats.

View More
FUNDACIÓ SURT

Col·laborem amb la Fundació Surt en el projecte Obrint Portes, consistent en crear itineraris d'apoderament personal i suport a la cobertura de necessitats bàsiques d'habitatge, transport i criança per a dones en situació de vulnerabilitat en el districte de Ciutat Vella de Barcelona.

25 dones beneficiades.

View More
FUNDACIÓ GRAN TEATRE DE LICEU I PLATAFORMA APROPA CULTURA

Col·laborem amb la Fundació Gran Teatre de Liceu i la plataforma Apropa Cultura per oferir entrades per a òperes, funcions de danses, concerts i altres espectacles i activitats per afavorir un accés inclusiu a la cultura en l'àrea metropolitana de Barcelona.

1.067 persones beneficiades.

View More
FUNDACIÓ PROVEA

Col·laborem amb la Fundació Pro Vellesa Autònoma (PROVEA) a través de l'assessorament i protecció per garantir la qualitat de vida de persones grans sense recursos a Barcelona.

70 persones de més de 65 anys beneficiades.

View More
FUNDACIÓ PALIACLÍNIC

Col·laborem amb la Fundació Paliaclínic per donar atenció domiciliària i suport psicològic en fases finals de vida de persones vulnerables, així com recursos per millorar la capacitat cuidadora de famílies de Barcelona.

100 adults beneficiats.

View More
SAVE THE CHILDREN

Col·laborem en el programa Juguem junts 3.6 de Save The Children, programa d'activitats per al desenvolupament integral a través del joc i promoció de la parentalitat positiva en el districte de Sant Andreu de Barcelona.

75 infants beneficiats.

View More
FUNDACIÓ CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA

Col·laborem en el projecte EcoSocial El Caliu de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina que ofereix colònies familiars i activitats lúdico-educatives per fomentar la convivència i la integració social de famílies immigrants amb pocs recursos econòmics al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

237 persones beneficiades.

View More
FUNDACIÓ TRINIJOVE

Col·laborem amb la Fundació Trinijove en la creació de tallers en diferents àmbits i activitats culturals per desenvolupar competències i habitats socials en el districte de Sant Andreu de Barcelona.

40 persones beneficiades.

View More
FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Col·laborem amb la Fundació Pere Tarrés en el programa Ajuda'ls a créixer, que consisteix en oferir beques que possibilitin la participació en colònies escolars a infants en situació de vulnerabilitat de l'àrea metropolitana de Barcelona.

187 infants beneficiats.

View More