projectes socials

ACTIVITATS

Un dels pilars fonamentals del Museu de les Aigües és el programa educatiu. Ofereix activitats originals i diverses, adreçades a escoles, grups infantils, famílies, gent gran o professionals de l'educació. Aquestes activitats tracten l'aigua des de mirades ben diverses, per aprendre a estimar-la i a impregnar-nos del seu valor per a la vida i la cultura.

Amb la voluntat de ser un museu inclusiu, teniu la possibilitat de contactar amb nosaltres per tal que adaptem els continguts, les metodologies i l'itinerari de l'activitat que heu escollit per a alumnes amb necessitats educatives especials i escoles d'Educació Especial.

Podeu contactar a través de reserves@museuagbar.es

Buscador de Actividades

Filtrar: Todas| Próximas| Realizadas

De abril a octubre de 2019

LA FACTORÍA DEL AGUA PARA FAMILIAS

La Factoría del Agua es un espacio de tinkering (una metodología de aprendizaje derivada del movimiento Maker, Do It Yourself, etc.) donde, mediante el ensayo-error, podrás crear tu propio invento o prototipo con materiales cotidianos y darles nuevos usos, para resolver retos relacionados con el agua.

Actividad familiar recomendada para niños a partir de 6 años.

Horario: Domingos y festivos; sesiones: 11h, 12h y 13h.

No se puede hacer reserva.

En caso de lluvia, la actividad queda anulada.

Cerrar
Tot l'any

QUAN L'AIGUA ES MESURAVA EN PLOMES. ELS USOS DE L'AIGUA, AHIR I AVUI

Activitat per visitar el Museu d'una manera diferent. Una proposta que et permet conèixer la Central Cornellà d'Aigües de Barcelona a través d'una passejada tranquil·la pel Museu, compartir records i reviure vivències amb l'ajuda de fotografies antigues de la vila de Cornellà de Llobregat i del seu entorn o de reproduccions d'objectes de la col·lecció del Museu, tot conversant sobre els canvis en l'abastament d'aigua a una gran ciutat, mentre prenem un cafè.

Cerrar